Mislukte aankoop en PEC bijna van elkaar verlost: 'Ze zijn in onderhandeling'

Mislukte aankoop en PEC bijna van elkaar verlost: 'Ze zijn in onderhandeling'

28-07-2018 15:53
14

PEC Zwolle en Erik Israelsson zijn bijna van elkaar verlost, lijkt het. Er zijn onderhandelingen gaande met het Noorse Valerenga IF over een transfer van de middenvelder. De Stentor schrijft dat.

De 29-jarige Israelsson zat afgelopen seizoen vooral op de bank in Zwolle en ook komend jaar lijkt de Zweed geen deel uit te maken van de plannen van trainer John van 't Schip. Tegen de beloftes van SC Cambuur speelde Israelsson vrijdag mogelijk zijn laatste duel in het blauw-wit. "Die kans is aanwezig. De clubs zijn aan het onderhandelen, dus daar kan ik verder weinig over zeggen", zei hij na het duel tegen de Stentor

"Mijn verblijf hier is niet geworden wat we ervan gehoopt hadden. Ik heb de leeftijd dat ik wil en moet spelen. De band met de trainer is goed en ik respecteer hem ook. We hebben overlegd en hij is ook van mening dat het het beste is dat we een andere club voor mij zoeken."

Naast Valerenga IF is naar verluidt ook het Griekse Panionios in de markt voor Israelsson. De routinier maakte in januari 2017 de overstap van Hammarby naar PEC.