Gewilde Ajacied: Dan zegt iedereen: hij zei toch dat hij zou blijven?

Gewilde Ajacied: "Dan zegt iedereen: hij zei toch dat hij zou blijven?"

28-07-2018 16:24
46

Frenkie de Jong is 'in principe' van plan om bij Ajax te blijven. Dat zei hij zaterdagmiddag tijdens de Open Dag van zijn club, voor de camera van FOX Sports. De Jong (21) wordt al wekenlang in verband gebracht met FC Barcelona. 

Haast dagelijks valt er in Spaanse media een verhaal te lezen over Barça en De Jong. De kampioen van de Primera Division lijkt erop gebrand om de rechtspoot deze zomer in te lijven. "Het staat in de media, dus dan is het logisch als jullie er naar vragen. Ik heb er geen problemen mee", aldus de speler zelf.

Wedden

Meer odds

"In principe is het de bedoeling dat ik blijf. Als ik nu zeg dat ik zeker blijf en ik vertrek alsnog, dan zegt iedereen: hij zei toch dat hij zou blijven? Het is gewoon het voetbal. Het kan elke week of eigenlijk elke dag veranderen."

De Jong probeert zich niet dagelijks bezig te houden met alle geruchten. "Ik heb het er wel met familie, vrienden en mijn vriendin over. Het is voor mij niet moeilijk om de knop om te zetten en ik verwacht dat ik hier gewoon speel dit seizoen."