Klaassen krijgt gezelschap van Werder-icoon: vijfde (!) periode in Bremen

Klaassen krijgt gezelschap van Werder-icoon: vijfde (!) periode in Bremen

29-07-2018 13:11
48

Werder Bremen is de laatste drie dagen zéér actief op de transfermarkt. Na Davy Klaassen heeft ook Claudio Pizarro getekend aan de Weser, terwijl Yuya Osaka zondag werd gepresenteerd.

Werder Bremen bevestigt de twee transfers zondag via de officiële kanalen. De komst van Pizarro is het meest opvallend, want de 39-jarige aanvaller uit Peru begint aan zijn vijfde (!) periode in Bremen. Hij was transfervrij na zijn vertrek bij het gedegradeerde 1. FC Köln.

Wedden

Meer odds

Pizarro verwacht zijn loopbaan af te sluiten bij Werder Bremen. "Ik ben dolbij dat ik weer terug ben bij de club waar ik mijn Europese reis ben gestart", reageert hij. "Ik hoop dat ik mijn ervaring kan overbrengen op mijn teamgenoten, maar zal niet ontkennen dat ik hier ook gewoon ben om doelpunten te maken."

Osaka komt net als Pizarro over van Köln. Zijn komst werd onlangs al aangekondigd. Werder Bremen betaalt 4,5 miljoen euro voor de Japanner. Dat is 10,5 miljoen euro minder dan de Duitse club vrijdag betaalde voor Davy Klaassen, die overkwam van Everton.

Werder Bremen speelt zondag een oefenwedstrijd tegen FC Groningen in het Noordlease Stadion.