Spannende concurrentiestrijd bij Feyenoord: Ik heb gedaan wat ik kon

Spannende concurrentiestrijd bij Feyenoord: "Ik heb gedaan wat ik kon"

29-07-2018 17:22
40

Brad Jones of Justin Bijlow: wie wordt komend seizoen eerste doelman van Feyenoord? Trainer Giovanni van Bronckhorst wilde zondag nog niets zeggen over zijn keuze. De 36-jarige Jones wacht af. 

Voor de camera van FOX Sports wilde hij na het oefenduel met Levante (2-1 zege) in ieder geval weinig kwijt over de situatie. "Dat moet je aan Gio vragen. Hij staat daar. Het is voetbal, het is altijd aan de trainer. Ik heb gedaan wat ik kon de afgelopen jaren. We zien het wel."

Over de wedstrijd tegen de Spanjaarden was hij in ieder geval best tevreden. "Er kan altijd iets beter, maar ik denk dat het over het algemeen goed ging vandaag. Voor mij persoonlijk ook. Als keeper moet je veel communiceren. Dat ziet de buitenwereld niet, maar hoe georganiseerder een team is, hoe makkelijker mijn taak is."

Van Bronckhorst benadrukte zondag dat hij komende week een knoop doorhakt over zijn nummer één plus zijn nieuwe aanvoerder. Ook Kenneth Vermeer staat nog onder contract in De Kuip. Hij is momenteel echter geblesseerd en lijkt sowieso onderaan in de pikorde te staan.