'Sol en zaakwaarnemer zetten in op toptransfer; Willem ll mag hopen op miljoenen'

'Sol en zaakwaarnemer zetten in op toptransfer; Willem ll mag hopen op miljoenen'

29-07-2018 23:35
61

Sevilla zet vol in op Fran Sol. De targetman van Willem ll past perfect in het plaatje van de Primera Division-club. Er zijn zelfs al gesprekken geweest tussen Sevilla en de zaakwaarnemer van Sol.

Dat meldt Estadio Deportivo. Beide partijen verlieten het gesprek met een tevreden gevoel. Sol lijkt Sevilla wel te zien zitten. Een transfer naar de Primera Division leek vorig seizoen ook al in het vat te zitten voor Sol, maar het geïnteresseerde Girona bleek niet in staat om de Spaanse spits te betalen. Doordat Sol vorig seizoen twintig goals maakte en zes assists gaf is hij voor een aantal clubs onbetaalbaar geworden.

Wedden

Meer odds

Sevilla heeft de financiële middelen wel. Estadio Deportivo schrijft dat Sol minstens vijf miljoen euro kost. Naast Sol heeft de Spaanse club ook nog andere aanvallers in het vizier. Het gaat om Maxi Gómez (Celta de Vigo), Michi Batshuayi (Chelsea) en Vincent Aboubakar (FC Porto).

Bij Willem ll houden ze nog steeds rekening met Fran Sol, maar trainer Adrie Koster gaf recentelijk ook aan dat een transfer van de spits niet tegen te houden is. Intern weet iedereen dat áls er iemand weggaat, dat hoogstwaarschijnlijk Sol is. Het is niet duidelijk of Sevilla zich officieel in Tilburg heeft gemeld.