Natrappende Willem II'er moet dimmen: Het was een daad uit frustratie

Natrappende Willem II'er moet dimmen: "Het was een daad uit frustratie"

30-07-2018 10:39
20

Dan Crowley moet op zijn tellen passen bij Willem II. De spelmaker ontspoorde eerder deze maand al tijdens een oefenduel met Al-Khor en zaterdag, tegen KV Mechelen, liet Crowley zich opnieuw van zijn slechtste kant zien. De Brit trapte na richting een tegenstander. Het bevalt trainer Adrie Koster helemaal niet. 

"Met dergelijke acties dupeert Crowley de ploeg", aldus de ervaren oefenmeester in gesprek met het Brabants Dagblad. "Want normaal staat er een rode kaart en een wedstrijd of drie schorsing op. Het was een daad uit frustratie. Maar hij zal er toch anders mee moeten omgaan als er overtredingen worden gemaakt op hem."

Wedden

Meer odds

Langs de zijlijn blijft Koster proberen om de temperamentvolle middenvelder tot bedaren te krijgen. "We moeten er op blijven hameren dat Crowley zich beter moet gedragen in de hoop dat hij het oppikt. Op andere vlakken boekt hij wel progressie. Hij laat zien dat hij met zijn balvaardigheid heel belangrijk kan zijn voor Willem II. Ook het mee terug verdedigen gaat steeds beter."

Crowley werd een jaar geleden door Willem II overgenomen van Arsenal. Hij werd in januari voor een aantal maanden verhuurd aan SC Cambuur.