'Niet alleen Turkse, maar ook Duitse en Italiaanse belangstelling voor Van Beek'

'Niet alleen Turkse, maar ook Duitse en Italiaanse belangstelling voor Van Beek'

Gepubliceerd: maandag 30 juli 2018 om 19:23ma 30-07-2018 om 19:23

Sven van Beek staat niet alleen in de belangstelling van Fenerbahçe. De Feyenoorder geniet ook interesse uit Italië en Duitsland, vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International.

De geruchten rond Van Beek en Fenerbahçe kwamen een aantal weken geleden op gang, maar het is al een tijdje stil. "Het is geen geheim dat Van Beek wordt gevolgd door een aantal Europese clubs", zegt Krabbendam. "Niet alleen vanuit Turkije, maar ook clubs uit Italië en Duitsland hebben interesse." Namen van clubs worden niet genoemd, al lijkt Udinese geïnteresseerd in Van Beek.

Het verbaast Krabbendam niet als Nicolai Jörgensen deze zomer vertrekt uit Rotterdam-Zuid. "Jörgensen blijft een speler die interessant is voor clubs. Je moet niet raar opkijken als daar alsnog een club voor komt."

"Er is altijd interesse voor spelers. In Engeland gaat de window eerder dicht, op 7 augustus al. Als die clubs daar wat willen doen, moeten ze opschieten. Je merkt dat er wel belangstelling los komt voor spelers."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws