Update: 'Arias arriveert bij mogelijke nieuwe club voor contractonderhandelingen'

Update: 'Arias arriveert bij mogelijke nieuwe club voor contractonderhandelingen'

31-07-2018 17:50
106

Atlético Madrid wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe club van Santiago Arias. Arias is hard op weg naar Spanje, omdat Sime Vrsaljko de overstap maakt van Atlético naar Internazionale.

Atlético heeft met Inter een akkoord bereikt over een transfer van de 26-jarige Kroaat, waardoor Arias groen licht heeft gekregen om hem op te volgen in Madrid. Italiaanse media, waaronder Gianluca Di Marzio en Sky Sport Italia, sluiten niet uit dat de transfer van de PSV'er al over een paar uur definitief is.

Er wordt niet gemeld wat Atlético voor Arias gaat betalen. Naar verluidt ontvangt PSV een bedrag tussen de tien en vijftien miljoen euro voor de Colombiaan. Arias heeft in Eindhoven nog een contract tot 2019.

Arias leek hard op weg naar SSC Napoli, tot Atlético zich plots meldde. Na het mislopen van Arias én Youssouf Sabaly (Bordeaux) gaat de Serie A-club nu vol voor Matteo Darmian van Manchester United.

Update 22.43 uur: PSV laat aan FOX Sports weten dat Arias bezig is met een transfer naar Atlético. De back heeft toestemming gekregen om met de Spaanse club te onderhandelen.

Update 31/7 17.50 uur: De Spaanse media AS en Sport melden dat Arias is gearriveerd in Madrid om met Atlético Madrid te onderhandelen over een contract. Een daadwerkelijk vertrek van Arias bij PSV komt nu dichtbij en zou spoedig definitief kunnen worden, aldus de berichtgeving.