'De clubleiding heeft het gehad met Raiola. Op kantoor noemen ze hem dikkertje'

'De clubleiding heeft het gehad met Raiola. Op kantoor noemen ze hem dikkertje'

30-07-2018 22:57
54

OGC Nice en Olympique Marseille lijken helemaal klaar te zijn met Mino Raiola. De vijftigjarige zaakwaarnemer maakt het de clubs in de situatie rond Mario Balotelli behoorlijk lastig.  

Balotelli wil vertrekken bij Nice om voor een club te spelen die actief is in Europa. Olympique Marseille schijnt geïnteresseerd in hem te zijn, maar om Balotelli bij die club te krijgen moet er veel geld worden betaald, meldde L'Equipe vorige week.

Marseille kan niet én het transferbedrag (ongeveer tien miljoen euro) betalen én de salariseisen van Balotelli ophoesten èn de commissie van Raiola betalen, waardoor de transfer maar niet van de grond lijkt te komen. Ondertussen weet Nice niet waar het aan toe is. Er is geld om een nieuwe spits te halen, maar de club weet niet of Balotelli na de zomer nog bij Nice speelt.

Bij Marseille lijken ze Raiola behoorlijk wat kwalijk te nemen. De transfer zou wél mogelijk zijn als de zaakwaarnemer genoegen zou nemen met een lagere bonus, maar dat ziet hij naar verluidt niet zitten. France Football claimt een insider van Marseille te hebben gesproken. "De directie heeft het helemaal gehad met Mino Raiola. Op kantoor noemen ze hem dikkertje. Ze zeggen: de dikke maakt me pissig, hij heeft hier zelf om gevraagd", zo zou hij gezegd hebben.