Ploeggenoot Ronaldo verrast: 'Ik zei tegen mijn vrienden: dat is onmogelijk'

Ploeggenoot Ronaldo verrast: 'Ik zei tegen mijn vrienden: dat is onmogelijk'

31-07-2018 09:14
35

Giorgio Chiellini kon het niet geloven toen hij voor het eerst hoorde over de mogelijke komst van Cristiano Ronaldo naar Juventus. De verdediger denkt dat de Oude Dame in alle geledingen profiteert van de aanwezigheid van de Portugese ster.

In juni doken de eerste geruchten op over een transfer van Ronaldo van Real Madrid naar de Italiaanse kampioen. "Ik zei toen tegen mijn vrienden: 'Dat is onmogelijk'", aldus Chiellini in gesprek met ESPN. Het idee wende echter snel voor de 33-jarige routinier. "Na een dag dacht ik dat het misschien wel zou kunnen."

Chiellini ziet de komst van Ronaldo als een bevestiging voor de groei van Juventus. "Juventus blijft groeien, jaar na jaar. En we hadden een kampioen als Cristiano nodig. We zijn heel benieuwd en klaar om met hem te werken. Dat geldt voor iedereen binnen de club: de spelers, onze marketing manager, de directeur... We zijn er klaar voor om sterker te worden met Cristiano en we hopen dat hij ons kan helpen onze doelen te verwezenlijken."

Chiellini hoopt ook op een hereniging met Leonardo Bonucci. "Leonardo is een vriend van me. Ik ben met hem en zijn familie op vakantie geweest. Ik weet hoe sterk hij is, maar weet niet of het gaat lukken."