'FC Barcelona denkt aan verrassing en scout Cillessen-opvolger in Liverpool'

'FC Barcelona denkt aan verrassing en scout Cillessen-opvolger in Liverpool'

31-07-2018 20:45
29

FC Barcelona denkt volgens Sky Sports aan verrassende naam als opvolger van Jasper Cillessen. De Spaanse landskampioen lijkt serieus werk te willen maken van de komst van Simon Mignolet.

De Catalanen houden serieus rekening met een vertrek van Cillessen, die het niet ziet zitten om nog een seizoen tweede viool te spelen achter Marc-André ter Stegen. De naam van Mignolet prijkte onlangs al, samen met die van landgenoot Koen Casteels (VfL Wolfsburg), op een lijstje van Marca met zes mogelijke opvolgers voor Cillessen. De interesse van Barcelona lijkt dus serieus te zijn, alhoewel de club nog geen contact heeft opgenomen met Liverpool.

Het Turkse Besiktas heeft dat wél gedaan. De club van Ryan Babel en Jeremain Lens ziet in Mignolet een nieuwe eerste doelman en heeft volgens Sky Sports al geïnformeerd naar de dertigjarige Belg. Een bod vanuit Istanbul is echter nog niet gekomen. Mignolet wisselde afgelopen seizoen samen met Loris Karius stuivertje onder de Liverpool-lat. The Reds hebben zich inmiddels voor een recordbedrag versterkt met Alisson, waardoor de Belgische sluitpost geen perspectief meer lijkt te hebben op Anfield.