Groot nieuws uit Italië: Kroatische Inter-enclave ingezet om Modric over te halen

Groot nieuws uit Italië: Kroatische Inter-enclave ingezet om Modric over te halen

31-07-2018 23:45
46

Internazionale is van plan om een 'vrijwel onmogelijke' transfer te realiseren, meldt de Italiaanse tak van Sky Sports dinsdagavond. De Nerazzurri hebben naar verluidt contact gezocht met Real Madrid-vedette Luka Modric.

De nummer vier van het afgelopen Serie A-seizoen heeft volgens Sky Sports wekenlang in het geheim gewerkt aan de operatie. Internazionale wist dat het een lastig karwei zou worden om de beste speler van het afgelopen WK naar Milaan te halen, maar Modric lijkt de deur op een kier te hebben gezet.

Wedden

Meer odds

Marcelo Brozovic en Ivan Perisic spelen een belangrijke rol in de deal. De twee behoorden net als Modric tot de succesvolle Kroatische WK-selectie en zouden al met de 32-jarige controleur over een mogelijke verhuizing naar Milaan hebben gesproken. Internazionale heeft sinds dinsdagavond zelfs nóg een Kroaat in de selectie: Sime Vrsaljko komt over van Atlético Madrid.

Plan B
De Italianen hopen in de loop van de week te weten of Modric serieus openstaat voor een transfer. Wanneer dat niet het geval is, schakelt men door naar Arturo Vidal van Bayern München. Internazionale versterkte zich eerder deze zomer al met Stefan de Vrij, Radja Nainggolan, Lautaro Martines, Kwadwo Asamoah, Federico Dimarco, Matteo Politano en Vrsaljko.