'Spurs kan Sánchez-record verbreken: 50 miljoen euro voor aanvaller'

'Spurs kan Sánchez-record verbreken: 50 miljoen euro voor aanvaller'

01-08-2018 08:23
39

Tottenham Hotspur wil er alles aan doen om voor het sluiten van de transfermarkt nog enkele spelers toe te voegen aan de selectie. Spurs is één van de weinige clubs in Engeland die nog geen aankopen deed. The Sun weet dat de pijlen momenteel gericht zijn op Wilfried Zaha. 

De 25-jarige international van Ivoorkust was afgelopen seizoen de grote uitblinker bij The Eagles. Zaha scoorde negen keer in 29 competitieduels. Spurs-manager Mauricio Pochettino schijnt groot fan te zijn van de aanvaller. Tottenham deed eerder al enkele pogingen om Zaha in te lijven.

Om de oud-speler van Manchester United in te lijven, zal de nummer drie van de Premier League het eigen transferrecord moeten verbreken. Volgens The Sun verlangt Crystal Palace een slordige 50 miljoen euro voor Zaha. Een jaar geleden betaalde Spurs ongeveer 40 miljoen aan Ajax voor Davinson Sánchez. Dat was toen een mijlpaal. Ook Chelsea zou overigens in de markt zijn voor Zaha. 

Diverse spelers van Tottenham staan ondertussen op de nominatie om te vertrekken. Vincent Janssen en Mousa Dembélé zijn er daar twee van. Clubs uit de Premier League mogen tot 9 augustus (18.00 uur) nog spelers kopen.