'AS Roma smeedt nieuwe plannen na Malcom-debacle: bod op Oranje-aanvaller'

'AS Roma smeedt nieuwe plannen na Malcom-debacle: bod op Oranje-aanvaller'

01-08-2018 12:52
53

AS Roma is opnieuw in de markt voor Quincy Promes. De grootmacht uit de Serie A is van plan om een bod uit te brengen op de aanvaller van Spartak Moskou en het Nederlands elftal. 

Dat meldt La Gazzetta dello Sport woensdag. In de afgelopen twee jaar werd Promes (26) al vaker gelinkt aan Roma. De Italianen willen voor het sluiten van de transfermarkt graag nog een extra aanvaller aan de selectie toevoegen. Afgelopen week dacht de club van Justin Kluivert, Rick Karsdorp en Kevin Strootman zich versterkt te hebben met Malcom. De Braziliaan koos op het allerlaatste moment echter voor FC Barcelona.

Wedden

Meer odds

Promes speelt inmiddels al vier jaar in de Russische Premjer Liga. De 26-voudig international van Oranje is de grote ster van Spartak Moskou. In 2017 werd Promes verkozen tot voetballer van het jaar. Het contract van de oud-speler van FC Twente loopt nog door tot medio 2021. Spartak verlangt naar verluidt minimaal 30 miljoen euro voor hem. 

Ook David Neres wordt door Italiaanse media genoemd als mogelijk alternatief voor Malcom. Ajax is echter niet happig op een vertrek van de aanvaller.