Sparta haalt derde speler (!) in een zomer op bij NEC: Gevoel is erg goed

Sparta haalt derde speler (!) in een zomer op bij NEC: "Gevoel is erg goed"

02-08-2018 16:10
33

Ook Gregor Breinburg vervolgt zijn carrière bij Sparta. De middenvelder is de derde speler die deze zomer NEC verruilt voor de Rotterdamse club. Sparta meldt donderdagmiddag via de officiële kanalen dat Breinburg voor een seizoen heeft getekend. 

Het contract van de 26-jarige Breinburg liep deze zomer af bij de Nijmegenaren en dus kon hij gratis de deur uitlopen. Sparta, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie, heeft het buitenkansje benut. "Gregor is een technisch begaafde speler, die in het verleden al uitgeroepen werd tot Speler van het Jaar bij zowel De Graafschap als NEC", zegt technisch manager Henk van Stee.

"Dit is een mooie club, die komend seizoen om de bovenste plaatsen gaat spelen in de Keuken Kampioen Divisie", reageert Breinburg. "Het verhaal van Sparta sprak me erg aan en het gevoel is erg goed. Ik denk dat we hier een heel mooi seizoen kunnen neerzetten."

Breinburg is de derde speler van NEC die deze zomer tekent bij Sparta. Eerder tekenden voormalig PSV'ers Mohamed Rayhi en Suently Alberto bij de Kasteelclub.