Van Bronckhorst sluit vertrek routinier uit: De situatie is nu totaal anders

Van Bronckhorst sluit vertrek routinier uit: "De situatie is nu totaal anders"

02-08-2018 16:32
67

Giovanni van Bronckhorst heeft donderdagochtend aan Justin Bijlow (20) en Kenneth Vermeer (32) laten weten hoe de pikorde eruitziet voor dit seizoen. Justin Bijlow is eerste doelman van Feyenoord, Kenneth Vermeer moet zich schikken in een rol als reservedoelman. 

"Vanochtend heb ik met zowel Kenneth als Justin gezeten", zegt Van Bronckhorst op een persconferentie. Tijdens de gesprekken vertelde hij dat Bijlow de voorkeur krijgt. "Kenneth komt nu terug van een blessure. Hij heeft de afgelopen seizoenen meerdere blessures gehad. Kenneth weet nu wat zijn positie is. Hij is een goede, ondersteunende speler voor Justin. Ik denk ook dat Justins ontwikkeling nu nog sneller gaat."

"Voor mij is het geweldig dat achter Justin ook een geweldige keeper als Kenneth staat. Dus wat betreft keepers staan we er goed voor", zegt de oefenmeester. Afgelopen winter werd Vermeer verhuurd maar nu Brad Jones ook al is vertrokken, is het uitgesloten dat Vermeer opnieuw vertrekt bij Feyenoord. "Nee, Kenneth mag niet vertrekken. De situatie is nu totaal anders."

Lees ook: Van Bronckhorst maakt einde aan discussie: 'Had het vanaf dag één in mijn hoofd'