Trencín-aanvaller verheugd: Uitgerekend tegen Feyenoord, dat is echt mooi

Trencín-aanvaller verheugd: "Uitgerekend tegen Feyenoord, dat is echt mooi"

03-08-2018 19:33
15

Feyenoord neemt het in de derde voorronde van de Europa League op tegen AS Trencín. Bij de Slowaken staan veel Nederlanders onder contract, waaronder voormalig Feyenoorder Joey Sleegers. Hij kijkt uit naar het duel.

"Uitgerekend tegen Feyenoord, dat is echt mooi", zegt de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond. Sleegers brak bij Feyenoord nooit door, maar is bij Trencín basisspeler. De Slowaken versloegen in de tweede voorronde het Poolse Gornik Zabrze. Tegen de Rotterdammers verwacht Sleegers een lastigere opgave.

"Het is de eerste keer dat Trencin tegen een Nederlandse ploeg speelt. We kunnen kijken waar we staan. Het wordt een zware wedstrijd voor ons", aldus Sleegers, die Feyenoord nog altijd op de voet volgt. "Feyenoord heeft grote stappen gemaakt, ook financieel. Met betere spelers. Ze zijn kampioen geworden. Ik blijf altijd op de hoogte."

In de jeugd op Varkenoord speelde Sleegers onder meer met Tonny Vilhena, Jean-Paul Boëtius en Sven van Beek. "Ik heb nu nog geen contact met ze gehad, maar dat komt nog wel", lacht hij.