Beste vriend verwacht topcarrière voor Nederlander: Hij is straks wereldtop

Beste vriend verwacht topcarrière voor Nederlander: "Hij is straks wereldtop"

03-08-2018 21:46
31

Arnaut Groeneveld blijft de tongen losmaken in België. De aanvaller van Club Brugge kreeg deze week al complimenten van NEC-directeur Remco Oversier, die zei dat hij hem snel in het Nederlands elftal verwacht Zijn beste vriend Tresor Shema doet er nu zelfs een schepje bovenop.

Groeneveld en Shema kennen elkaar al vanaf hun tiende en dus heeft de beste vriend van de vleugelspeler alles van dichtbij meegemaakt. "En sinds ons vijftiende zijn we eigenlijk onafscheidelijk, we horen elkaar dagelijks", zegt Shema in De Krant van West-Vlaanderen.

Wedden

Meer odds

Groeneveld heeft nog niet veel wedstrijden bij Club Brugge gespeeld, maar wel al indruk gemaakt. "Waar hij kan eindigen? Ik ken hem al bijna mijn hele voetballeven en heb het altijd gezegd: hij is straks wereldtop. Maar hij doet het stap voor stap. Eerst bij Brugge bevestigen en ik kijk al uit naar zijn wedstrijden in de Champions League", zegt Shema.

Oversier sprak eerder deze week in Sport/Voetbalmagazine ook lovende woorden over Groeneveld. "Toen ik net in dienst was bij NEC en hem bezig zag, wist ik: dat is er eentje die binnen drie jaar het Nederlands elftal haalt. Hij is echt goed, hé."

Lees ookNEC-directeur Oversier: "Die haalt binnen drie jaar het Nederlands elftal"