'Tegenvaller voor Feyenoord-fans: Janmaat blijkt vooralsnog te duur'

'Tegenvaller voor Feyenoord-fans: Janmaat blijkt vooralsnog te duur'

03-08-2018 22:03
100

Het is nog maar de vraag of Feyenoord erin slaagt om Daryl Janmaat terug te halen naar De Kuip. Volgens Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher van Voetbal International, is de rechtsback van Watford vooralsnog te duur.

Krabbendam zei dat vrijdag bij FC Rijnmond, een voetbaltalkshow van RTV Rijnmond. "Het is geen geheim dat ze zoeken naar een rechtsback, maar hij schijnt vooralsnog te duur te zijn voor Feyenoord. Dat is ook niet raar, want hij is bij Watford basisspeler en heeft het daar goed gedaan", zegt Krabbendam.

Wedden

Meer odds

"Zelf staat hij niet onwelwillend tegenover een terugkeer, dat geldt ook voor Leroy Fer. Feyenoord is afhankelijk van wat er in een selectie gebeurt. Ze moeten eerst budget in het salarishuis creëren voordat ze een speler kunnen halen. Ze kunnen een speler kopen, maar ze moeten hem dan ook wat kunnen bieden. Anders komen ze niet."

"Als Vilhena weggaat, die kans is nog steeds aanwezig, dan komt Fer in beeld. Misschien is Janmaat wel een optie voor volgend seizoen als het dit jaar niet lukt. Zo probeert Feyenoord de selectie op bepaalde posities te versterken, maar ze moeten eerst wat voor doen voor dat gebeurt."