Hij is talentvol en krijgt nu de kans bij Feyenoord. Het is zijn club

"Hij is talentvol en krijgt nu de kans bij Feyenoord. Het is zijn club"

04-08-2018 11:51
33

Aad de Mos staat achter de keuze van Giovanni van Bronckhorst om voor Justin Bijlow te kiezen als eerste Feyenoord-keeper. De jonge keeper volgt Brad Jones op en houdt Kenneth Vermeer voorlopig achter zich.

"Een zeer talentvolle keeper. Dat hebben we al gezien in wedstrijden van Jong Oranje en toen hij zijn debuut maakte in De Kuip", vertelt De Mos bij Voetbal Inside. "Zijn hele familie is voetbalgek en die jongen leeft voor het voetbal. Allemaal leuk en aardig, maar hij heeft natuurlijk ook kwaliteiten. Hij is talentvol en krijgt nu de kans bij Feyenoord. Het is zijn club. Ik vind dat een goede keuze."

Bijlow volgt Jones op, die na twee seizoenen bij Feyenoord vertrekt naar Al-Nassr. "Feyenoord heeft geprofiteerd van de kwaliteiten van Jones. Hij was in het kampioensjaar heel goed en ook in de beker. Een mooi afscheid voor Jones en ik wens hem heel veel succes in Saudi-Arabië."

De Mos weet hoe het eraan toe gaat in Saudi-Arabië. Hij was van 2003 tot 2004 namelijk werkzaam voor Al-Hilal, een andere grote Saudische club uit Riyad. "Al-Nassr is een heel grote club. Je hebt Al-Hilal en Al-Nassr, twee grote clubs uit Riyad. Ook daar zal hij aan de bak moeten."