'Perez beloofde Modric transfervrije status als Real 3x op rij CL zou winnen'

'Perez beloofde Modric transfervrije status als Real 3x op rij CL zou winnen'

04-08-2018 16:43
23

Een opvallend bericht: Real Madrid-voorzitter Florentino Perez heeft Luka Modric een transfervrije status beloofd als Real drie keer op rij de Champions League zou winnen.

Dat meldt de journalist Alberto Cerrutti, die voor zowel La Gazzetta dello Sport als het Spaanse Cadena SER werkt. Ondertussen gaat Real er 'gewoon' vanuit dat Modric ook komend seizoen in Madrid speelt.

De Kroatische spelmaker staat in de nadrukkelijke belangstelling van Internazionale, dat veel geld over heeft voor zijn komst. Als het bericht van Cerruti klopt, dan moet Real Modric laten gaan en geen 750 miljoen euro voor hem vragen, zo gaf Perez eerder deze week in Spaanse media aan.

Cerruti vertelt over een situatie waarin Perez sprak met Modric. Naar verluidt heeft de Real voorzitter beloofd dat hij gratis en voor niets weg mag als Real voor de derde keer op rij de Champions League in de wacht sleept. Dat is De Koninklijke gelukt: In 2016 werd Atlético Madrid verslagen, in 2017 Juventus en in 2018 Liverpool.

Inter wil dat Modric volgende week woensdag met Perez gaat praten en hem vraagt of hij zich aan zijn woord wil houden. Inter heeft 150 miljoen euro klaarliggen om het contract van de Kroaat af te kopen, maar de kans is klein dat Real daar akkoord mee zou gaan. Real ontkent een dergelijke afspraak met Modric te hebben gemaakt.

Lees ookReal-preses Pérez maakt duidelijk statement: 'Gaat alleen weg voor 750 miljoen'