'Zaakwaarnemer brengt akkoord met Manchester United in gevaar: Brands ruikt kans'

'Zaakwaarnemer brengt akkoord met Manchester United in gevaar: Brands ruikt kans'

Gepubliceerd: zondag 5 augustus 2018 om 07:44zo 05-08-2018 om 07:44

FC Barcelona-verdediger Yerry Mina lijkt hard op weg naar de Premier League. Manchester United en het Everton van directeur Marcel Brands leiden de dans om de 23-jarige centrale verdediger uit Colombia.

The Mancunians leken de beste papieren te hebben voor Mina, nadat Everton een bod van 34 miljoen euro geweigerd zag worden door Barcelona. Of het ook daadwerkelijk van een transfer komt, is echter nog maar de vraag. Volgens Manchester Evening News is Manchester United al persoonlijk rond met Mina, die op Old Trafford voor vijf jaar kan tekenen tegen een jaarsalaris van liefst 8,4 miljoen euro. Ook The Sun maakt gewag van een persoonlijk akkoord, maar meldt dat de zaakwaarnemer van de Colombiaan plotseling extra eisen heeft gesteld en dat The Red Devils hier niet in mee willen gaan.

Volgens het laatstgenoemde medium wilde Manchester United de deal op zaterdag bekrachtigen, maar heeft de zaakwaarnemer van Mina deze deadline laten lopen. De nummer twee van het vorige Premier League-seizoen, die ook al jacht maakt op Toby Alderweireld, zou de transfer hierdoor hebben afgeblazen. Everton ruikt nu zijn kans, bericht Manchester Evening News. De uit Catalonië overgekomen Lucas Digne heeft al contact gezocht met zijn oude ploeggenoot om hem warm te maken voor een overstap naar Goodison Park.

Beide clubs moeten overigens opschieten, wanneer ze werk willen maken van de komst van Mina. De transferdeadline van Engeland sluit sinds dit seizoen vóór de start van de competitie: na donderdag 9 augustus mogen Premier League-clubs geen spelers meer halen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws