Janssen op Engels vertreklijstje: 'Tottenham staat misschien open voor elk bod'

Janssen op Engels vertreklijstje: 'Tottenham staat misschien open voor elk bod'

05-08-2018 13:15
57

Vincent Janssen is opgenomen in een lijstje met tien Premier League-spelers die geen toekomst hebben bij hun club. Tottenham Hotspur lijkt van de spits af te willen.

Het Engelse magazine FourFourTwo schaart Janssen in een rijtje met Premier League-spelers die deze zomer op zoek moeten naar een nieuwe club. 'Sinds de mislukkingen van Mateja Kezman en Afonso Alves, is de komst van een Eredivisie-spits altijd een twijfelgevalletje. Helaas kan niet iedereen Luis Suarez of Ruud van Nistelrooy. Raad eens in welke categorie Vincent Janssen valt', schrijft FFT.

Janssen maakte in het seizoen 2015/2016 liefst 27 doelpunten voor AZ in de Eredivisie, wat hem een miljoenentransfer naar Tottenham opleverde. Dat liep uit op een fiasco. 'Janssen werkte hard, maar het was niet genoeg. Hij scoorde slechts twee keer (penalty en intikker) in 25 competitiewedstrijden. Tottenham staat nu open voor een vertrek van Janssen als het juiste bedrag wordt geboden. Of misschien elk bedrag.'

De andere Premier League-spelers in de lijst van het Engelse magazine zijn Eliaquim Mangala (Manchester City), Islam Slimani (Leicester City), Lazar Markovic (Liverpool), Danny Drinkwater (Chelsea), Robert Snodgrass (West Ham United), Kurt Zouma (Chelsea), Kevin Mirallas (Everton) en Matteo Darmian (Manchester United).