Spanning stijgt bij FC Twente: Ik hoop en ik verwacht dat hij blijft

Spanning stijgt bij FC Twente: "Ik hoop en ik verwacht dat hij blijft"

05-08-2018 16:12
53

FC Twente-trainer Marino Pusic hoopt van harte dat hij ook komend seizoen kan beschikken over Oussama Assaidi. De ervaren aanvaller, die momenteel geblesseerd is, wordt sinds de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie gelinkt aan een vertrek. Twee weken voor de competitiestart is van een transfer echter nog geen sprake. 

"Het blijft gewoon een fantastische speler, natuurlijk. Ik hoop dat hij blijft en ik verwacht dat hij blijft", aldus Pusic voor de camera van RTV Oost"Maar het blijft de voetballerij, laat ik dat voorop stellen. Het kan echt alle kanten op tot de 31e - maar ik verwacht en hoop dat hij blijft."

Zoals gezegd kampt Assaidi momenteel met een blessure. Het is zeer de vraag of de dribbelaar de competitiestart haalt. "Het is een langdurig proces vanuit een bepaalde blessure, maar hij werkt echt enorm hard om terug te komen op een bepaald niveau. Langzaam gaan we de kant op dat hij richting ons trainingskamp in Hengelo komt, maar het is nog een kwestie van medische aspecten."

Op vrijdag 17 augustus begint voor FC Twente het seizoen met een competitiewedstrijd tegen het eveneens gedegradeerde Sparta.