Update: MD ontkent Mina-nieuws: nog géén akkoord tussen Barcelona en Everton

Update: MD ontkent Mina-nieuws: nog géén akkoord tussen Barcelona en Everton

Gepubliceerd: zondag 5 augustus 2018 om 22:47zo 05-08-2018 om 22:47

Marcel Brands lijkt de strijd om Yerry Mina in het voordeel van Everton te hebben beslist. FC Barcelona is dit weekend akkoord gegaan met de geboden transfersom.

Dat meldt Sport zondagavond. Everton en Barcelona zijn het eens geworden over een bedrag van naar verluidt 32 miljoen euro. Zondag werden de laatste plooien gladgestreken. In Engeland ligt een vijfjarig contract klaar voor Mina, die óók in de belangstelling van Manchester United stond.

Mina kwam niet voor in de plannen van Barça-trainer Ernesto Valverde. De 23-jarige Colombiaan maakte weinig indruk in zijn eerste halfjaar in Camp Nou, maar maakte tijdens het WK in Rusland naam voor zichzelf door drie keer te scoren.

Het is de tweede keer dat Everton-directeur Brands zaken doet met Barcelona. Eerder deze week maakte Lucas Digne voor een slordige 22 miljoen euro de overstap. Everton moest snel handelen, omdat de transfermarkt in Engeland donderdag om 18.00 uur sluit.

Update 22.47: Mundo Deportivo ontkent de berichtgeving van Sport. Er is nog géén akkoord tussen beide clubs, meldt MD op basis van bronnen rondom Barcelona én rondom de verdediger zelf. De Catalanen zijn naar verluidt nog niet akkoord met het bedrag dat Everton wil betalen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws