Overgenomen FC Den Bosch slaat vlak voor Feyenoord-clash toe in Slowakije

Overgenomen FC Den Bosch slaat vlak voor Feyenoord-clash toe in Slowakije

Gepubliceerd: maandag 6 augustus 2018 om 20:42ma 06-08-2018 om 20:42

FC Den Bosch heeft maandag de eerste aanwinst na de overname door Kakhi Jordania gepresenteerd. De Brabanders hebben zich versterkt met Imrane Oulad Omar, zo laat de club weten via de officiële kanalen.

De in Amsterdam geboren spelmaker speelde in Nederland voor onder meer sc Heerenveen en Achilles '29, voordat hij februari bij het Slowaakse AS Trencin belandde. Oulad Omar had bij de Europa League-tegenstander van Feyenoord nog een doorlopend contract, maar heeft nu dus besloten om na een klein half jaar al naar Nederland terug te keren. In de hoofdstad van Noord-Brabant tekent hij een verbintenis voor één seizoen, met een optie voor nog twee jaar.

Directeur Paul van der Kraan is tevreden met de eerste zomerse aanwinst van het seizoen. "Met het aantrekken van Imrane laten we zien dat in de nieuwe situatie bij FC Den Bosch talentontwikkeling nog altijd hoog in het vaandel staat", vertelt Van der Kraan aan de clubsite. "We kijken er naar uit om met hem te gaan samenwerken en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch!"

Poll

Gaat FC Den Bosch onder Jordania de Eredivisie halen?

(15011 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws