Geruchten uit Frankrijk: Standard klopt in aanloop naar Ajax-clash aan bij PSG

Geruchten uit Frankrijk: Standard klopt in aanloop naar Ajax-clash aan bij PSG

Gepubliceerd: maandag 6 augustus 2018 om 22:16ma 06-08-2018 om 22:16

Een bijzonder opmerkelijk transferverhaal vanuit Frankrijk: Standard Luik heeft volgens geruchtensite Paris United bij Paris Saint-Germain geïnformeerd naar doelman Kevin Trapp. Les Rouches werden in aanloop naar de Champions League-wedstrijden tegen Ajax geconfronteerd met Italiaanse belangstelling voor hun keeper Guillermo Ochoa.

Napoli hoopt de Mexicaan voor één seizoen te huren en daarna definitief in te lijven, maar Standard wil vooralsnog niet meewerken aan een transfer. Sportief directeur Olivier Renard zou echter al op zoek zijn naar een vervanger. Naar verluidt heeft Renard contact gezocht met PSG en gevraagd naar de voorwaarden voor een huurtransfer van Trapp.

De drievoudig Duits international begint aan zijn vierde seizoen in dienst van PSG. Afgelopen seizoen is hij echter zijn vaste plek onder de lat kwijtgeraakt aan Alphonse Aréola. Nu de regerend Ligue 1-kampioen ook Gianluigi Buffon naar het Parc des Princes heeft gehaald, lijken de perspectieven van Trapp verder te vertroebelen. De 28-jarige sluitpost heeft nog een contract tot medio 2020.

Standard en Ajax trappen dinsdagavond om 20.00 uur af in het Stade Maurice Dufrasne. De return in Amsterdam is op dinsdag 14 augustus, om 20.30 uur.

Poll

Wat wordt Standard Luik - Ajax dinsdag?

(10718 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws