PSV slaat toe en legt WK-ganger vast tot 2021: 'Welcome, mate!'

PSV slaat toe en legt WK-ganger vast tot 2021: 'Welcome, mate!'

07-08-2018 09:40
122

PSV heeft zich per direct versterkt met Trent Sainsbury. De transfervrije Australiër is tot medio 2021 vastgelegd. PSV bevestigt dat dinsdagochtend via de officiële kanalen. 

De 26-jarige Sainsbury was transfervrij, nadat hij zijn verbintenis bij het Chinese Jiangsu Suning onlangs had laten ontbinden. Eerder speelde hij voor onder meer PEC Zwolle en - op huurbasis - Internazionale. Sainsbury werkte met trainer Mark van Bommel samen bij de nationale ploeg van Australië. Deze zomer waren zij samen actief op het WK in Rusland.

Wedden

Meer odds

"Trent is een verdediger die we al toen hij nog bij PEC Zwolle speelde interessant vonden. Het is inmiddels een speler met behoorlijk wat internationale ervaring", zegt technisch manager John de Jong op de website van PSV.

"Onder andere op het WK heeft hij laten zien dat hij zich uitstekend heeft ontwikkeld. Dat we hem nu transfervrij kunnen halen zien we als een buitenkans. Er wachten ons mogelijk nog wat mutaties in de verdediging. Daar hebben we nu al op geanticipeerd."

De Jong doelt mogelijk op Nicolas Isimat-Mirin. De Fransman gaf eerder aan dat hij graag een transfer wil maken. Afgelopen zaterdag zat de Fransman op de bank tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal. Het contract van de stopper loopt in 2019 af.