'Zuur nieuws voor Cocu en Fenerbahçe: Engelse clubs in de race voor Janssen'

'Zuur nieuws voor Cocu en Fenerbahçe: Engelse clubs in de race voor Janssen'

07-08-2018 13:05
66

Diverse Engelse clubs hebben zich bij Tottenham Hotspur gemeld voor Vincent Janssen. Spurs heeft een mogelijke verhuur van de Nederlandse aanvaller aan Fenerbahçe daarom on hold gezet. Het Turkse Fanatik schrijft dat dinsdag. 

De rol van Janssen in Noord-Londen is, ondanks een contract tot medio 2020, volledig uitgespeeld. Afgelopen seizoen werd de voormalig spits van AZ en Almere City verhuurd aan Fenerbahçe. Manager Mauricio Pochettino is niet van plan om nog een beroep te doen op de zeventienvoudig Oranje-international. 

Wedden

Meer odds

Het Fenerbahçe van trainer Phillip Cocu léék de belangrijkste kandidaat om Janssen te verlossen van Tottenham, maar Fanatik heeft begrepen dat de grootmacht uit Istanbul mogelijk achter het net vist. Ook vanuit de Premier League is er namelijk belangstelling voor de spits.

De komende dagen lijkt het transfergeweld los te barsten in Engeland: na donderdag 18.00 uur mogen Premier League-ploegen geen spelers meer kopen. Spurs hoopt een mooie prijs te ontvangen voor Janssen, die twee jaar terug zo'n 20 miljoen euro kostte. Pas wanneer er niet wordt toegehapt, gaat de club weer met Fenerbahçe in gesprek. Waarschijnlijk is dan ook een tweede verhuurperiode bespreekbaar.