Done deal: NEC hengelt transfervrije Ajacied voor twee jaar binnen

Done deal: NEC hengelt transfervrije Ajacied voor twee jaar binnen

07-08-2018 15:30
40

Norbert Alblas zet zijn loopbaan voort in Nijmegen. De transfervrije doelman heeft dinsdag een tweejarig contract gesigneerd bij NEC. De Keuken Kampioen Divisie-club meldt dat via de officiële kanalen. Naast de kersverse aanwinst beschikt NEC met Marco van Duin en Gino Coutinho over nog twee andere keepers. 

"Ik ben blij om voor minimaal twee jaar te mogen tekenen bij NEC. Het is een mooie club, met een fanatieke en loyale achterban en de ambitie om snel weer te promoveren naar de Eredivisie", aldus Albas (23) op de website van zijn nieuwe club.

Wedden

Meer odds

"Dit is voor mij een goede stap voor mijn eigen ontwikkeling als doelman en als mens en ik kijk er naar uit om deze vervolgstap succesvol te maken en om mijn bijdrage te leveren aan het realiseren van de ambitie van de club." 

Alblas speelde sinds 2011 voor Ajax. Uiteindelijk kwam hij tot 43 competitiewedstrijden namens Jong Ajax, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen van de Jupiler League werd. Twee keer zat de goalie op de bank bij Ajax 1. Eerder dit jaar werd bekend dat Alblas zijn aflopende contract bij Ajax niet zou verlengen.