Update: 'PSV kan komst van Chelsea-stopper vergeten: akkoord in Italië'

Update: 'PSV kan komst van Chelsea-stopper vergeten: akkoord in Italië'

12-08-2018 18:18
40

PSV is in de markt om Ola Aina in te lijven. Aina is een verdediger van Chelsea die begeerd wordt door meerdere clubs. PSV zou de beste papieren hebben.

Dat wordt in Engeland gemeld door diverse media, waaronder tabloid The Mirror. Aina is een gewild doelwit nadat Chelsea besloten heeft hem opnieuw op huurbasis te laten gaan. Zowel binnen- als buitenlandse clubs zitten achter de 21-jarige verdediger aan. Het gaat volgens The Mirror om Derby County, West Bromwich Albion, Queens Park Rangers en het Italiaanse Torino. 

Aina speelde vorig seizoen op huurbasis in het Championship bij Hull City, waar hij basisspeler was. Voor het eerste van Chelsea kwam hij twee seizoenen geleden drie keer in actie. Het lijkt er vooralsnog niet op dat Aina door gaat breken in het eerste elftal van de Londenaren, maar de club ziet blijkbaar toch voldoende in hem om hem niet definitief, maar op huurbasis te laten gaan.

Aan de andere kant is het ook goed mogelijk dat Chelsea hoopt dat Aina zich elders in de kijker speelt, waardoor clubs bereid zijn veel geld voor hem op tafel te leggen.

Update 12/8 18.18: PSV gaat zich niet versterken met Ola Aina. De talentvolle verdediger van Chelsea is op weg naar Torino. De Italiaanse club bereikte dit weekend een akkoord met Chelsea en Aina is inmiddels in Turijn gearriveerd voor een medische keuring, meldt Sky Italia. Torino huurt Aina tot het einde van het seizoen en heeft een optie tot koop van acht miljoen euro bedongen.