Update: 'Boateng belt Mourinho af: transfer naar Manchester United van de baan'

Update: 'Boateng belt Mourinho af: transfer naar Manchester United van de baan'

07-08-2018 21:29
40

De transfer van Jerome Boateng naar Manchester United lijkt niet door te gaan. De vraagprijs van Bayern München is een stuk hoger dan Manchester United geboden heeft.

Dat meldt BILD, dat spreekt van een nieuw probleem. Volgens het Duitse medium liggen United en Bayern te ver uit elkaar. De Engelse topclub heeft een bod van 25 miljoen neergelegd in München, maar dat is lachend van tafel geveegd. Bayern wil namelijk pas zakendoen bij vijftig miljoen euro. Het is de vraag of United zo ver wil gaan voor Boateng.

Wedden

Meer odds

BILD schrijft dat de transfer op klappen staat. De Duitse boulevardkrant meldde zondag dat United zich bij Bayern had gemeld. Boateng zelf wil graag vertrekken uit de Allianz Arena. De Duitse verdediger werd in 2011 overgenomen van Manchester City. Hij werd zes keer landskampioen, won drie keer de DFB Pokal, de Duitse Supercup en stond in 2013 met de Champions League in zijn handen.

Update 22.57: Een transfer naar Manchester United komt er definitief niet voor Boateng. De verdediger heeft José Mourinho persoonlijk verteld dat hij niet naar Old Trafford komt. Dat meldt BILD. Een transfer naar de Premier League is dus definitief van de baan.