Cruijff tekent 'fantastisch' contract: 'Geen kans gehad om de club te verkennen'

Cruijff tekent 'fantastisch' contract: 'Geen kans gehad om de club te verkennen'

Gepubliceerd: woensdag 8 augustus 2018 om 07:42wo 08-08-2018 om 07:42

Jordi Cruijff is begonnen aan een nieuw avontuur in zijn trainersloopbaan. Dinsdag tekende de 44-jarige Nederlander een naar eigen zeggen fantastisch contract bij Chongqing Lifan, een laagvlieger in de hoogste competitie van China. 

Woensdag wordt de zoon van Johan Cruijff gepresenteerd door zijn nieuwe club. "Ik heb voor vier maanden een fantastisch contract gekregen. Als we ons handhaven dan gaan we nog een jaar door. De club heeft er werkelijk alles aan gedaan om me binnen te halen. Ik mag zelfs mijn eigen staf van vijf man meenemen", zegt Cruijff tegen De Telegraaf

Het Chinese voetbalseizoen is op de helft en Lifan staat veertiende, terwijl de nummer vijftien en zestien degraderen. Met nog veertien wedstrijden te gaan moet Cruijff het gat van twee punten zien te consolideren of vergroten. 

"Omdat het zo snel is gegaan heb ik geen kans gehad om de stad en de club te verkennen voordat ik tekende. Maar dat doet er niet toe. Mijn opdracht is om meteen te leveren, omdat er geen tijd meer te verliezen is", aldus Cruijff. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws