'Ze hebben een goede relatie met PSV en Gutiérrez wil dolgraag naar Eindhoven'

'Ze hebben een goede relatie met PSV en Gutiérrez wil dolgraag naar Eindhoven'

08-08-2018 12:41
128

Erick Gutiérrez wil 'dolgraag' naar PSV verkassen en maakt deze zomer waarschijnlijk nog de overstap naar Eindhoven. De Mexicaanse journalist Daniel Reyes zegt dat woensdag in gesprek met Omroep Brabant. 

De 23-jarige Gutiérrez wordt al weken aan PSV gelinkt. Voorlopig lijkt de kampioen er met CF Pachuca niet uit te komen over een transfersom. "Hij is geen middenvelder die veel doelpunten maakt, maar meer de man van de assist", aldus Reyes over de boezemvriend van Hirving Lozano. "Bij Pachuca speelde 'Guti' en Chucky ook al samen en die twee voelen elkaar perfect aan."

Wedden

Meer odds

Zowel Lozano als Luuk de Jong zou baat hebben bij de komst van de Mexicaan, denkt Reyes. "Het zou ook voor De Jong goed kunnen zijn als Gutiérrez naar PSV komt. De Jong is enorm kopsterk en met het inzicht en de pass van 'Guti' zou dat zomaar eens goed uit kunnen pakken."

Of het vòòr eind augustus daadwerkelijk tot een transfer komt? "Wat ik ervan heb gehoord, is dat de club vijftien tot zestien miljoen euro wil ontvangen, dat is veel geld", stelt de journalist, die desondanks denkt dat Gutiérrez naar Brabant verkast. "Pachuca heeft een goede relatie met PSV en Gutiérrez wil zelf dolgraag naar Eindhoven."