Kluivert vraagt Roma-preses om Lamborghini: 'Kunnen we die weddenschap maken?'

Kluivert vraagt Roma-preses om Lamborghini: 'Kunnen we die weddenschap maken?'

08-08-2018 16:31
82

Justin Kluivert krijgt de tijd om zich aan te passen bij AS Roma. Trainer Eusebio Di Francesco heeft dat woensdag gezegd op een persconferentie na het afsluiten van de oefentrip in de Verenigde Staten.

Kluivert is met 17,25 miljoen euro na Javier Pastore (24,7 miljoen) de duurste aankoop van Roma deze zomer. Trainer Di Francesco moest daarnaast nog een hele rits aan nieuwe spelers inpassen. "Ik wil duidelijk maken dat ik precies weet welke spelers in bepaalde wedstrijden in de basis zullen staan", laat hij weten aan Italiaanse media.

"Neem bijvoorbeeld Kluivert, die erg veel talent heeft maar ook duidelijk nog tijd nodig heeft om zich aan te passen aan het nieuwe systeem en zijn nieuwe omgeving. Maar ik hoop dat ik 22 of 23 spelers heb op wie ik volledig kan rekenen gedurende het seizoen", aldus Di Francesco.

Kluivert liet in een Youtube-video van Roma alvast zien niet verlegen te zijn. De linksbuiten vroeg aan voorzitter Jim Pallotta of het klopt dat elke speler een gloednieuwe Lamborghini krijgt bij het maken van tien goals. "Kunnen we die weddenschap dit jaar ook maken?", aldus Kluivert. Pallotta durft de uitdaging wel aan te gaan.