'Grote schoonmaak op Stamford Bridge: Chelsea dirigeert vijf spelers naar uitgang'

'Grote schoonmaak op Stamford Bridge: Chelsea dirigeert vijf spelers naar uitgang'

08-08-2018 20:28
34

Chelsea treft voorbereidingen voor een mega-uitverkoop op Stamford Bridge. Na de komst van Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao) en Mateo Kovacic (Chelsea) kunnen vijf spelers de club verlaten.

Het gaat volgens The Telegraph om Thibaut Courtois, Tiemoué Bakayoko, Kurt Zouma, Danny Drinkwater en Michy Batshuayi. Courtois staat op het punt Chelsea te verlaten voor Real Madrid. De Belgische topkeeper, die zo'n veertig miljoen euro oplevert, zou al in de Spaanse hoofdstad zijn voor een medische keuring op donderdag.

In het spoor van Courtois naderen ook Bakayoko, Zouma, Drinkwater en Batshuayi de uitgang. Zouma en Drinkwater kunnen niet rekenen op speelminuten en staan in de belangstelling van een groot aantal Premier League-clubs, waaronder Everton, West Ham United, Crystal Palace en Leicetser City. Haast is geboden, want de Engelse transfermarkt sluit donderdag om 18.00 uur.

Chelsea-manager Maurizio Sarri zou nog twijfelen over Bakayoko, die wordt begeerd door AC Milan. De Italiaanse grootmacht wil hem voor één seizoen huren. Tot slot is er nog Batshuayi. De spits uit België wil alleen blijven als hij kan rekenen op veel speelminuten, anders lonkt Valencia.