'Bij Feyenoord lopen wat spelers die niet van kunstgras houden, dat weten wij'

'Bij Feyenoord lopen wat spelers die niet van kunstgras houden, dat weten wij'

08-08-2018 20:43
43

Feyenoord treft Europa League-tegenstander AS Trencin donderdag op het kunstgrasveld van Zilina. Joey Sleegers, uitblinker van Trencin en oud-Feyenoorder, ziet kansen.

"In Nederland staan ze niet te springen om op kunstgras te spelen", weet Sleegers in gesprek met RTV Rijnmond. "Bij Feyenoord lopen ook wat spelers rond die er niet van houden. Wij zijn daarvan op de hoogte en dat is een extra motivatie voor ons."

Trencin heeft geen stadion dat voldoet aan de UEFA-normen en wijkt noodgedwongen uit naar Zilina. Sleegers ziet daar geen probleem in. "In ons eigen stadion ligt ook een kunstgrasveld. Wij zijn het gewend, voor ons maakt het geen verschil."

Dat Sleegers in de derde voorronde van de Europa League uitgerekend zijn oude club Feyenoord treft, vindt hij mooi. "Ik zat thuis op de bank de loting te kijken. Dan hoop je natuurlijk op Feyenoord. De return in De Kuip wordt natuurlijk helemaal speciaal. In het veld speel je altijd om te winnen, maar Feyenoord heeft wel voor altijd een plek in mijn hart."