De Jong niet blij met Bijlow: 'Achter iemands rug, dat hoeft van mij niet'

De Jong niet blij met Bijlow: 'Achter iemands rug, dat hoeft van mij niet'

08-08-2018 22:29
134

Luuk de Jong is niet blij met Justin Bijlow. Na de strijd om de Johan Cruijff Schaal ging de Feyenoord-doelman viral met een elleboogbeweging achter de PSV-spits.

In de tweede helft van PSV - Feyenoord werd een doelpunt van De Jong afgekeurd, omdat hij een overtreding maakte op Bijlow. Na de wedstrijd betoogde de PSV'er dat hij het een geldig doelpunt vond, maar daar dacht de meeluisterende Feyenoorder anders over. Op de achtergrond maakte Bijlow een elleboogbeweging.

"Ja, dat heb ik gezien", reageert De Jong bij PSV TV. Hij wil er niet te veel woorden aan vuil maken. "Ik kan het wel groter maken dat het is... Ik zag dat mensen het hilarisch vonden. Maar achter iemands rug om dat soort dingen doen, dat hoeft van mij niet."

De Jong stelt dat er 'niet heel veel' aan de hand was bij het incident. "Het blijft natuurlijk lastig", erkent de spits. "Het gaat zo snel... Ik spring niet echt tegen hem aan, want ik ga voor de bal. Dan gaat 'ie via mijn schouder erin en juich je gewoon. Helaas floot de scheidsrechter af."