'Tottenham houdt transferteller op nul na afgewezen bod van 29 miljoen euro'

'Tottenham houdt transferteller op nul na afgewezen bod van 29 miljoen euro'

Gepubliceerd: woensdag 8 augustus 2018 om 23:02wo 08-08-2018 om 23:02

De kans is klein dat Tottenham Hotspur zich voor het sluiten van de Engelse transfermarkt nog gaat versterken met Jack Grealish. De 22-jarige middenvelder van Aston Villa mag niet vertrekken.

De Engelse kwaliteitskrant The Guardian pakt woensdagavond uit met het nieuws dat Tottenham een torenhoog bod heeft uitgebracht op Grealish. Het zou gaan om 29 miljoen euro. Aston Villa wil zijn beste speler echter niet laten gaan en weigert aan te schuiven aan de onderhandelingstafel.

Aanvankelijk zag het er nog naar uit dat Grealish wél haalbaar was. Aston Villa eiste 29 miljoen en daar voldeed Tottenham aan. De komst van een nieuwe eigenaar op Villa Park heeft echter voor een nieuwe situatie gezorgd in de onderhandelingen: Grealish is niet meer te koop.

The Guardian verwacht dat Tottenham nu doorschakelt naar andere spelers. Onder meer Anthony Martial (Manchester United) wordt genoemd. De tijd dringt, want de Engelse transfermarkt sluit donderdag om 18.00 uur. Tottenham contracteerde deze zomer als enige club in de Premier League nog geen enkele speler.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws