'Real Madrid biedt Modric salarisverhoging aan, Inter schotelt tien miljoen voor'

'Real Madrid biedt Modric salarisverhoging aan, Inter schotelt tien miljoen voor'

09-08-2018 07:51
18

Luka Modric staat nog altijd in de belangstelling van Internazionale, melden Spaanse en Italiaanse media donderdagochtend. Real Madrid lijkt echter bepaald niet van plan om de beste speler van het afgelopen WK zomaar te laten vertrekken.

Volgens de Italiaanse Sky Sports-journalist Fabrizio Romano zou een delegatie van de Nerazzurri woensdag een onderhoud hebben met Real Madrid-voorzitter Florentino Perez, die de afspraak echter heeft afgezegd. De preses lijkt Modric koste wat kost voor De Koninklijke te willen houden: volgens Marca kan de Kroatische dirigent een nieuw contract inclusief salarisverhoging tegemoet zien. Modric verdient momenteel 6,5 miljoen euro op jaarbasis, maar Real Madrid lijkt er anderhalf miljoen euro bovenop te willen doen.

De spelmaker moet nu een belangrijke beslissing nemen, aangezien hij in september 33 wordt en hij vermoedelijk voor de laatste keer in zijn carrière een groot contract kan ondertekenen. Volgens AS kan Modric in vier seizoenen Internazionale liefst tien miljoen per jaar verdienen. Bovendien kan hij voor hetzelfde jaarsalaris zijn carrière afsluiten bij het Chinese Jiangsu Suning, dat dezelfde Chinese eigenaren heeft als Inter. De Spaanse krant claimt dat het vertrek van Cristiano Ronaldo en vooral trainer Zinedine Zidane meespeelt in Modric' beslissing om mogelijk te vertrekken. De Kroaat is altijd een groot bewonderaar van Zidane geweest.