'PSV wacht op sluiten van Britse transfermarkt en wil Obispo niet verhuren'

'PSV wacht op sluiten van Britse transfermarkt en wil Obispo niet verhuren'

09-08-2018 08:41
48

PSV telt af naar donderdagmiddag 18.00 uur, meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren hopen geen basisspelers meer kwijt te raken en zullen opgelucht ademhalen wanneer de transfermarkt in Engeland sluit.

Het grootste gevaar voor uitgaande transfers is in dat geval geweken, schrijft het ED. Wanneer er nog mutaties plaatsvinden in Eindhoven, zal het vermoedelijk vooral gaan om reserves. Nicolas Isimat-Mirin schermt met interesse van het Franse Stade Rennes en het Turkse Besiktas: PSV wil bovendien meewerken aan een transfer. De regerend landskampioen heeft een mogelijk vertrek van de Fransman al opgevangen met het binnenhalen van Trent Sainsbury. Armando Obispo leek op de nominatie te staan om verhuurd te worden, maar PSV heeft besloten om de talentvolle centrale niet aan een Eredivisie-club te verhuren.

Obispo is in elk geval verzekerd van speelminuten bij Jong PSV, maar moet nog afwachten of hij kansen krijgt in de hoofdmacht. De perspectieven voor Dante Rigo en Ramon Lundqvist daarentegen lijken een stuk troebeler. Albert Gudmundsson is al enige tijd met PSV in onderhandeling over een nieuw contract: ook voor de IJslander is het de vraag of hij dit seizoen kansen gaat krijgen in het Philips Stadion.

De Eindhovenaren zijn zelf nog op zoek naar een extra middenvelder om de selectie te completeren: de Mexicaan Erick Gutierrez is hiervoor de gedroomde kandidaat.