FC Emmen rondt spitsenzoektocht af en legt routinier vast: Kennen hem goed

FC Emmen rondt spitsenzoektocht af en legt routinier vast: "Kennen hem goed"

09-08-2018 10:10
54

Aan de vooravond van de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen heeft FC Emmen zich versterkt met Nicklas Pedersen. De dertigjarige spits gaat voor één seizoen aan de slag bij de promovendus. Emmen meldt dat via de officiële kanalen. 

"Met Nicklas hebben we de versterking waar we al geruime tijd naar op zoek waren", zegt directeur Ben Haverkort op de website van de club. "We kennen hem natuurlijk goed door zijn verleden in de Eredivisie. Hij is een ervaren, fysiek sterke spits, precies het type speler dat we graag aan onze selectie wilden toevoegen."

Pedersen kwam eerder drie seizoenen uit voor FC Groningen. Afgelopen seizoen speelde de Deen voor KV Mechelen. "Dankzij FC Emmen kan ik weer op het hoogste niveau in Nederland spelen. Ik wil graag belangrijk zijn voor het team en mijn steentje bijdragen aan de doelpuntenproductie van FC Emmen", zegt de routinier.

Emmen laat weten dat 'met de transfer van Pedersen de zoektocht naar een spits is afgerond'. Zondag speelt FC Emmen tegen ADO Den Haag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen.