Vieri: Ik heb hem gezien bij Ajax, hij gaat 2000 kilometer per uur

Vieri: "Ik heb hem gezien bij Ajax, hij gaat 2000 kilometer per uur"

09-08-2018 12:28
73

Christian Vieri heeft hoge verwachtingen van Justin Kluivert. De oud-spits uit Italië (45) juicht de beslissing van AS Roma om hem te halen toe en zag hem al spelen toen hij nog in Amsterdam actief was.  

"Rome heeft belangrijke aankopen gedaan en veel geïnvesteerd in talent", zegt Vieri tegen La Gazzetta dello Sport. "Ik ben blij met de aankoop van Kluivert. Een paar maanden geleden vertelde zijn vader Patrick al over de mogelijkheid om zijn zoon naar Italië te brengen."

Vieri looft de technische kwaliteiten van Kluivert. De Italiaan benadrukt de snelheid van de oud-Ajacied. "Ik heb hem gezien bij Ajax, hij gaat 2000 kilometer per uur. Hij is erg snel, heeft kwaliteit en gaat veel plezier beleven hier. Monchi (technisch directeur Roma, red.), proficiat met deze transfer."

Kluivert zelf stelt dat hij al veel geleerd heeft in Rome, zo laat hij weten aan de officiële kanalen van de club. "Ik denk dat ik al veel geleerd heb en denk dat dit team me kan helpen om een geweldige speler te worden, dat is wat ik hoop."