'Brands dicht bij grote Everton-slag; in totaal drie Barça-spelers naar Engeland'

'Brands dicht bij grote Everton-slag; in totaal drie Barça-spelers naar Engeland'

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 12:50do 09-08-2018 om 12:50

Everton is dicht bij het aantrekken van André Gomes en Yerry Mina. Beide spelers van FC Barcelona worden momenteel medisch gekeurd, maar een definitief akkoord ligt er nog niet.

Dat wordt in Spanje gemeld door Mundo Deportivo en in Engeland door Sky Sports. Beide media verwachten niet dat een transfer nog in het water valt. Gomes en Mina worden momenteel medisch gekeurd in een ziekenhuis in Barcelona. Ondertussen is director of football Marcel Brands bezig om met Barcelona de puntjes op de i te zetten.

Als het Brands lukt om Mina te contracteren, dan troeft hij Manchester United af. The Red Devils zagen in de reservespeler van Barcelona een ideale centrale verdediger. United lijkt nu voor Diego Godin van Atlético Madrid te gaan.

Brands haalde eerder al linksback Lucas Digne weg uit Barcelona. Gomes en Mina hadden in Spanje geen zicht meer op speelminuten. Mina staat pas sinds januari onder contract bij Barcelona. De Colombiaanse stopper maakte met zijn land indruk op het WK in Rusland. Gomes werd in 2016 voor miljoenen overgenomen van Valencia. 

Mis geen enkele deal op deadline day in Engeland in ons liveblog! 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Passen Mina en Gomes bij Everton?

(1513 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws