Eurosport: verrassende gesprekken met Ronald de Boer over hoofdtrainerschap

Eurosport: verrassende gesprekken met Ronald de Boer over hoofdtrainerschap

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 13:47do 09-08-2018 om 13:47

Een opvallend bericht van het Noorse Eurosport: de topclub Rosenborg zag in Ronald de Boer een nieuwe hoofdtrainer. Er zouden zelfs gesprekken hebben plaatsgevonden, maar dat wordt door de club ontkend.

De Nederlander Rini Coolen werd onlangs aangesteld als interim-trainer bij Rosenborg. De Boer zou hem volgens de informatie van Eurosport op moeten volgen, maar voorzitter Ivar Koteng benadrukt dat Coolen ook komend seizoen hoofdtrainer is en dat er van de komst van De Boer geen sprake is. De Boer was nog nooit eerder hoofdtrainer van een profclub.

"We hebben met niemand gesproken", vertelt Koteng aan Eurosport. Het nieuws komt een paar dagen nadat bekend werd dat De Boer terugkeert bij Ajax als jeugdtrainer. "Tijdens de opbouw van de seizoensvoorbereiding, de eerste zes weken, fungeer ik als een soort assistent-trainer", legde De Boer uit aan Voetbal International.

"Zo heb ik dat deze week al een keer bij Onder 19 aan de zijde van John Heitinga gedaan. Zodra de jongens conditioneel klaar zijn voor intensieve individuele trainingen, ga ik me meer daarop richten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws