'Ajax wees bod van zes miljoen op Tagliafico af; Overmars wil tien miljoen'

'Ajax wees bod van zes miljoen op Tagliafico af; Overmars wil tien miljoen'

Gepubliceerd: donderdag 9 augustus 2018 om 13:34do 09-08-2018 om 13:34

Volgens de Spaanse krant Marca heeft Ajax een Spaans bod op Nicolas Tagliafico geweigerd. Naar verluidt was het bod afkomstig van Real Betis.

De technische afdeling van Betis legde een bod van zes miljoen euro neer bij Ajax. Directeur spelersbeleid Marc Overmars neemt daar geen genoegen mee en heeft gecommuniceerd dat Tagliafico tien miljoen euro kost. De Argentijnse linksback speelt pas sinds januari in Amsterdam. Mocht Betis er niet in slagen om Tagliafico weg te kapen bij Ajax, dan richt de club het vizier op Luca Antonelli (31) van AC Milan.

Tagliafico heeft zich in rap tempo in de kijker gespeeld bij andere clubs. De Argentijnse WK-ganger staat naar verluidt ook in de belangstelling van clubs uit Duitsland en Engeland. Schalke 04 zou zijn afgehaakt vanwege de vraagprijs van Ajax, net als Newcastle United. 

Het Engelse The Chronicle schreef eerder deze week, net als Marca nu doet, dat Ajax een bedrag rond de tien miljoen euro wenst te ontvangen voor Tagliafico. Het is echter zeer de vraag of Overmars überhaupt bereid is om over een transfer te onderhandelen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws