'Zinchenko laat deal van achttien miljoen schieten en zegt medische keuring af'

'Zinchenko laat deal van achttien miljoen schieten en zegt medische keuring af'

09-08-2018 14:37
35

Oleksandr Zinchenko heeft een transfer naar promovendus Wolverhampton Wanderers afgeslagen. De oud-PSV'er wil graag bij Manchester City blijven.

Dat melden diverse Engelse media op Deadline Day. Wolverhampton was met City akkoord over een transferbedrag van achttien miljoen euro, maar de speler heeft nee gezegd. Het is niet duidelijk waarom Zinchenko niets voelt voor Wolverhampton. Naar verluidt gaat de club een allerlaatste poging wagen om hem tóch over te halen om te komen. De club heeft daar nog enkele uren de tijd voor. Een transfer buiten Engeland is daarna nog wel mogelijk.

Een akkoord tussen beide clubs lag er vorige maand al. Donderdag stond de medische keuring gepland, maar die is door Zinchenko afgezegd. De multifunctionele linkspoot wil graag in het Etihad Stadium blijven en voor zijn kans gaan.

Manager Pep Guardiola kan Zinchenko dus spoedig weer verwachten, maar vraagt zich af of hij de speler is waar hij op kan bouwen. City was bereid hem te laten gaan toen Wolverhampton met een miljoenenbod aanklopte.  

Mis geen enkele deal op deadline day in Engeland in ons liveblog!