Ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord het Ajax echt moeilijk gaat maken

"Ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord het Ajax echt moeilijk gaat maken"

09-08-2018 15:19
63

Het komt kampioen PSV eigenlijk wel goed uit dat Ajax op dit moment betiteld wordt als de grote favoriet voor het nieuwe seizoen. Die underdog-rol ligt de Eindhovenaren wel. Dat zegt FOX Sports-analist Arnold Bruggink. 

"Ik denk dat ze het in Eindhoven prima vinden, dat Daley Blind al gezegd heeft dat hij het kampioenschap graag op het Museumplein zou willen vieren", zegt Bruggink. "PSV houdt er sowieso wel van als Ajax voor het seizoen al zo bezig is. Onder meer door zulke spelers te halen, bedoel ik. Alle druk ligt nu in Amsterdam, PSV is de underdog. Het is voor Mark van Bommel overigens wel te hopen dat Hirving Lozano blijft."

Wedden

Meer odds

Van de concurrent uit Rotterdam heeft Bruggink minder hogere verwachtingen. "Ik kan me niet voorstellen dat Feyenoord het Ajax echt moeilijk gaat maken. De combinatie Robin van Persie-Steven Berghuis is er wel één om naar uit te kijken. Zij snappen dat ze elkaar echt nodig hebben en dat ze elkaar sterker kunnen maken. Van Persie en Berghuis gunnen elkaar het beste en zijn goed op elkaar afgestemd."