Excelsior opent seizoen zonder spits: Ik spreek hem meer dan mijn gezin

Excelsior opent seizoen zonder spits: "Ik spreek hem meer dan mijn gezin"

09-08-2018 16:31
62

Excelsior begint zaterdag tegen Fortuna Sittard zonder spits aan het nieuwe seizoen. Adrie Poldervaart, trainer van de Kralingers, weet dat op Woudestein alles in het werk wordt gesteld voor een nieuwe goalgetter.

Poldervaart kan tegen Fortuna Sittard kiezen uit Anouar Hadouir, Ali Messaoud en de talentvolle Carlito Fermina. "Ze hebben allen hun voor- en nadelen", vertelt de Excelsior-trainer aan Voetbal International. Hij en de rest van de club wachten nog altijd op een nieuwe spits.

"Natuurlijk is het een item, maar ik weet dat de club er echt heel erg mee bezig is", zegt Poldervaart. "Moet ik daar boos om worden of dingen over roepen, nee toch? Denk je nu echt dat we hier denken: we wachten lekker lang met het aantrekken van een spits? Mensen die dat denken begrijpen niet hoe het werkt."

"Ferry de Haan en ik hebben dagelijks contact, elk uur eigenlijk. Ik spreek hem meer dan mijn gezin. We doen er alles aan en het gaat goedkomen. Dat vertrouwen heb ik", besluit Poldervaart twee dagen voor de eerste Eredivisie-wedstrijd van het seizoen tegen Fortuna Sittard.