'Feyenoord moet dat niet denken, ik denk dat wij verder gaan hoor'

'Feyenoord moet dat niet denken, ik denk dat wij verder gaan hoor'

09-08-2018 17:22
59

AS Trencin wordt een zware kluif voor Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League. Dat stelt Aschraf El Mahdioui, middenvelder van de Slowaakse club. Donderdagavond staat het heenduel tussen de twee clubs op het programma. 

"Ik hoor dat mensen ons kansloos achten, maar ik denk dat wij verder gaan, hoor. Feyenoord moet niet denken dat ze hier naar toe kunnen komen om even lekker het balletje rond te tikken in een partijtje voetbal dat ze toch wel winnen. Dan denk ik dat ze het nog gaat tegenvallen. Wij willen twee keer van ze winnen en ik geloof er oprecht in dat het kan", zegt El Mahdioui (foto) in gesprek met Voetbal International

Desley Uddink, een andere Nederlander in dienst van Trencin, denkt ook dat zijn club zéker niet afgeschreven moet worden. "Ik zeg je: thuis maken we al helemaal een goede kans. We spelen op kunstgras, daar houden ze al niet van, he. Nou, dat ligt er dus in het stadion van Zilina waar we tegen ze spelen. Voor ons is dit vooral een hele mooie test te zien hoe ver wij zijn in vergelijking met de Nederlandse top."